8000000000868976
Shortcuts:

Filterpatroner


Filterpatroner till konkurrenskraftiga priser!
Vi levererar våra filterpatroner (lindade och resinbundna) inom ett brett produktsortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi ger er bästa möjliga förutsättning för en lyckad process. Vi kan erbjuda alla typer av filterpatroner som är förekommande på marknaden. 
 
Skräddarsydda för att förbättra er utrustning
De filterpatroner som Job|filtration erbjuder är tillverkade med exakta mått och specifikationer efter alla typer och märken av filtreringsutrustning. De finns med de mest vanligt förekommande val av infästningar.
 
Överlägsna material
Patroner kan delas in i att antal olika kategorier, nominella, semi-absoluta och absoluta, samt även ytfiltrerande eller djupfiltrerande. Faktorer som styr valet av typ av filterpatron är temperatur, typ av vätska, viskositet på vätskan, flödeskrav/profil, partikeltyp och kemisk sammansättning.
Alla våra material är noggrant utvalda för att uppfylla alla dessa kriterer. Alla processer måste utväderas individuellt för att säkerställa att valet av material möter er förväntan på resultat.
 
Lång driftstid
Våra skräddarsydda patroner kombinerar en lång driftstid med bästa möjliga avskiljningsgrad och flöde. De kommer att förbättra effektiviteten i er applikation och spara pengar genom lägre underhållskostnader.
 
Vill ni veta mer?
För mer information om fördelarna med våra patroner kontakta oss gärna så vi kan hjälpa er att utvärdera vad som är bästa val för ert system.

Det finns även mer information om vår kompetens under sidan för filtreringslösningar –separation solutions.


Job|filtration
A job well done 


Filterpatroner - Job|filtration

Vi har alla typer av patroner!

Filterpatroner - Job|filtration