8000000000868976
Shortcuts:

Filtersystem - Funktionen ni behöver


Erfarenhet räknas!
Job│filtration har mer än 30 års erfarenhet som helhetsleverantör av filtersystem och filterutrustning. Vår kunskap och erfarenhet står till ert förfogande för att bistå er med den mest passande lösningen för ert aspirationssystem. Job│filtration står för tillförlitlig funktion och kostnadseffektivitet. Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till ett starkt och flexibelt nätverk av världsledande samarbetspartners och leverantörer.

Projektledning och ingenjörskonst
Job│filtration tillhandahåller projektledning och ingenjörskunnande för att mot beställning kunna leverera allt mellan stoftkälla och skorsten. Vi tar hand om design, tillverkning, transport, installation och systemuppstart. Job│filtration erbjuder kontinuerlig service och underhåll av era filtersystem.

Ingen partikel är för liten!
Filtrering av väldigt små partiklar ner till emissionsnivåer på under 1mg/m3 är möjligt med våra filterlösningar.

Stora eller små flöden spelar ingen roll!
Vi levererar allt mellan små och stora filterenheter. Allt baseras på kundens behov och för oss är det viktigt att vi känner att vi kan tillföra det lilla extra.

Standardlösning eller kundunik?
Våra system är alltid kundunika för att möta era önskemål och specifika behov. I samarbete med våra kunder utreder vi processer och kommer gemensamt fram till vad som vore bäst för respektive applikation, både tekniskt och ekonomiskt. Begränsade utrymmen skulle kunna vara ett problem – utmana oss. Vi hittar en lösning för er.

Speciella krav?
Vi levererar ATEX-klassade system för zon 20, 21 och 22.
Vi designar system för temperaturer upp till 600°C.
Processkrav där material och ytbehandling är av största vikt – vi hjälper er.

Vill ni ha mer information?
Kontakta oss så förklarar vi gärna fördelarna med våra produkter och lösningar.

Job|filtration
A job well done