8000000000868976
Shortcuts:

Specialister på filtrering


Job│filtration är involverad i alla typer av industriella processer där partiklar effektivt behöver separeras från en gasström, både processmässigt och ekonomiskt.
 
Säkerställ att din produktion är ren och effektiv!
Vi förstår att ni prioriterar er personal och produktiviteten i er process. Det kan finnas intressekonflikter, men tillsammans kan vi hitta lösningar som inte bara medför en ren miljö och högre produktivitet, utan även en kort återbetalningsperiod.
 
Framtiden är redan här
Låga emissioner kommer att vara standard i framtiden och dagens investeringar bör vara hållbara för ökande krav i decennier. Vi har kunskap och produkter för att klara emissioner under 1mg/m3 kontinuerligt.
 
Stark pålitlig partner med ett komplett produktutbud!
Väl utfört arbete de senaste 50 åren – vi är specialister och den ledande skandinaviska leverantören inom filtrering. Genom att använda våra projekt-, designavdelningar och produktionslinjer, försäkrar vi er den bästa kvaliteten.
 
Filtersystem, reservdelar och service
Vi servar och underhåller era installationer och utbildar er driftspersonal. Ni kan förlita er på oss vid behov av alla sorters högteknologiska filterlösningar, alla typer av filterelement, reservdelar och utrustning till era filterenheter, oberoende av fabrikat.

Vi är den enda leverantören i Skandinavien som både tillverkar kompletta filtersystem och har egen produktion av filtermedia.

"A job well done!"
Specialister på filtrering - Job|filtration
ISO 9001 och ISO 14001

Job | movie