8000000000868976
Shortcuts:

Reservdelar - Filterslangar


Snart 50 års erfarenhet gör skillnad
Sedan starten 1963 har Job│filtration varit ledande leverantör av reservdelar som filterstrumpor, filterslangar och filterkorgar i Skandinavien. Job│filtration erbjuder en utmärkt kombination av filterkunskap och processekonomi och jobbar med alla sorters processer och branscher.

Bevisad förmåga att ge optimerad systemeffekt
Vi har filterprodukter med optimal prestanda för kemi-, metall-, mineral- och energiindunstrin i form av lågt tryckfall, nästan obefintliga emissioner och stabila flöden. Vi är stolta distributörer av GORE ®  Filtration Products och som tillverkare av Job│tex® konventionella filtermedia.

Vad avgör valet av filtermedia?
Job│filtration utvärderar processer och deras specifika behov. Detta avgör om en membranprodukt från GORE® eller om en Job│tex®-produkt är det rätta valet. Både den tekniska lösningen så väl som den ekonomiska aspekten tas i beaktning.

Passform är viktigt!
Vi levererar de mest funktionella och hållbara filterslangarna till alla typer av slangfilter. Tillsammans med våra säljare får du hjälp att hitta den bästa passformen för ditt filtersystem

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ytterligare information om fler fördelar med ePTFE-membran från GORE ®  och Job│tex® filtermedia, så utvärderar vi det bästa alternativet för ditt system. 

Job|filtration
A job well done

Filterslangar  med Gore och Job|tex membran

Reservdelar, Filterstrumpor, Filterslangar och filterkorgar


Filter bags and Spare Parts