8000000000868976
Shortcuts:

Filterkassetter


Snart 50 års erfarenhet gör skillnad
Sedan starten 1963 har Job│filtration varit ledande leverantör av filterkassetter i Skandinavien. Job│filtration erbjuder en utmärkt kombination av filterkunskap och processekonomi och jobbar med alla sorters processer och branscher.

Bevisad förmåga att ge optimerad systemeffekt
Vi har filterprodukter med optimal prestanda för kemi-, metall-, mineral- och energiindunstrin i form av lågt tryckfall, nästan obefintliga emissioner och stabila flöden. Vi är stolta distributörer av GORE® Filtration Products och som tillverkare av Job│tex® konventionella filterkassetter.

Vad avgör valet av filtermedia?
Job│filtration utvärderar processer och deras specifika behov. Detta avgör om en membranprodukt från GORE® eller om en Job│tex®-produkt är det rätta valet. Både den tekniska lösningen så väl som den ekonomiska aspekten tas i beaktning.

Designen är viktig!
Genom åren har filterkassetter många gånger inneburit en så stor mängd filterarea som möjligt per volymsenhet. På grund av dålig design har endast en liten del av filterarean kunnat utnyttjas. Baserat på vår erfarenhet har vi förbättrat design och kan därmed erbjuda en tekniskt och ekonomiskt optimal funktion med våra filterkassetter.

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ytterligare information om fler fördelar med ePTFE-membran från GORE® och Job│tex® filtermedia, så utvärderar vi det bästa alternativet för ditt system.

Job|filtration
A job well done

Filterslangar  med Gore och Job|tex membran

Filterkassetter - Job|filtration


Filterkasset