8000000000868976
Shortcuts:

Global leverantör av filtersystem och processventilation för industrin.

Processfilter Sweden bidrar till att skapa en renare och säkrare industrimiljö runt om i världen. Vi jobbar för att skapa produktionseffektiva industriprocesser och för att reducera den negativa miljöpåverkan från industrin. Vi är specialiserade inom fyra områden; Dust Collection, Process Air Cleaning, Exhaust Gas Filtration och Emission Control.

We keep you moving forward

Vi som jobbar på Processfilter har erbjudit våra kunder know-how, oslagbar service och smarta processfilterlösningar i över 30 år. En stolt tradition som sitter djupt rotad i oss. Vårt dagliga fokus, oavsett om vi jobbar med R&D, konsultation, produktutveckling, kundinstallationer eller dagliga serviceuppdrag, syftar ständigt till att få era processer att rulla på dag ut och dag in. Inga problem, ingen huvudvärk, bara vetskapen att tryggt kunna rikta blicken framåt och andas ut.

 

Svensk kvalitet och hantverk

Huvudparten av våra anläggningar tillverkas i Sverige av högsta kvalitet och hantverkskunnande. Våra styrsystem ritas, programmeras och byggs i egen regi. Med utgångspunkt från våra kunders behov att optimera hanteringen av stoft och rökgaser från olika processer levererar vi driftsäkra och lönsamma lösningar med minsta möjliga underhåll.

 

Vårt bidrag till en bättre värld

Våra värderingar vilar på en trygg och sund världsbild. Vi är engagerade i de viktiga frågorna, som berör hälsa, etik och miljö.