8000000000868976
Shortcuts:
group/group_start_03.jpg group/start06.jpg Tech/laserskar lang.jpg


Resurser för utveckling


Ingenjörskap
Vi hyllar nytänkande i kombination med traditionellt ingenjörskap. Resultatet blir innovationer - som fungerar!

Forskning & utveckling

I samarbete med världens främsta experter, institut och företag finner vi nya användningsområden, där textila lösningar bevisar sin styrka.

Knowhow

Vi har kompetens inom b la. textilteknologi, filtreringsteknologi, kemi & maskinteknik. Vi behärskar ett stort antal olika tillverkningsmetoder, material och efterbehandlingar. Vi är experter på textil konstruktion. 

Ultraflexibel produktion
Vår produktionsanläggning är unik. Både det allra senaste i maskinväg och egenkonstruerade specialbyggda maskiner, hittar du under samma tak. Vi har dessutom mer än 40 års erfarenhet av textilproduktion och polymera material. Tillsammans faktorer som ger en mångsidighet och flexibilitet som vi är ensamma om. Vi kan producera det du behöver!

Rätt råmaterial och rätt fiber
Vi hjälper dig med valet av rätt råmaterial. Exempel på några material ser du i tabellen till höger på sidan. Vi kan råmaterial utan och innan. Ring gärna och diskutera med oss. 

Lämplig textil konstruktion
Varje konstruktion har unika egenskaper, som gör dem olika lämpade för olika driftsfall. Därför är det av yttersta vikt att välja rätt textil konstruktion. 


"A job well done!"
Specialister på filtrering - Job|filtration
ISO 9001 och ISO 14001
textilteknologi
Tabell över de polymera materialens egenskaper