8000000000868976
Shortcuts:

Smart textiles

Tekniska produkter - av textila material


Avancerade tekniker och material - Smart Textiles
Mikrofibrer, nanofibrer, nanoteknik, material som avleder statisk elektricitet, FDAgodkända råmaterial är exempel på våra byggstenar. Smart textiles kan anpassa sina egenskaper efter processen, fungera som temperaturgivare eller ge information om mekanisk åverkan - möjligheterna är oändliga.

Teknisk väv med alla råmaterial

Vi tillverkar teknisk väv för många ändamål. Tex. väv för splitter- och skottsäkra västar, väv för armering av specialgummiprodukter och kompositmaterial, väv för formdränering vid cementgjutning eller väv för airbags och mycket mera.

Teknisk filt

I vår flexibla nålningslinje tillverkar vi ett brett sortiment av teknisk filt som kan användas för vibration & ljuddämpning, brandskydd, absorption, isolation, formpressade textildetaljer och mycket mera. Vi arbetar med råmaterial i ett spann från naturfiber i ull till högpresterande material som para-aramid. Vi tillverkar material med ytvikter från 100 g/m2 till 7500 g/m2.

Textila Maskindelar

Några exempel på textila maskindelar är: packningar och tätningar i varierande material som tål olika temperaturer. Stosar och kompensatorer, tillverkas i material som tål från -273ºC till 2500ºC. Flexibla förbindningar mellan olika maskindelar. Putsfilt och avstrykarfilt tillverkade av microfibrer. Fluidiseringsdukar/ airslides i olika material och tjocklekar (0,1 - 8 mm). Lyft och transportdon för vikter upp till mer än 10.000 ton. Endast fantasin kan sätta stopp för applikationer av textilt material.
 

"A job well done!"
Specialister på filtrering - Job|filtration
ISO 9001 och ISO 14001

_195x/Tach/Packning.jpg